Aanleg zonnepanelen Baak

De installatie op locatie in Baak. Dit project omvatte de plaatsing van 12 stuks Trina 415 wp full black panelen, ondersteund door een Solaredge systeem. Deze hoogwaardige panelen beloven niet alleen een opmerkelijke esthetiek dankzij hun full black design, maar bieden ook uitzonderlijke prestaties op het gebied van energieopwekking.

De panelen zijn gelegd vlak voor Verkoop van de woning. Het potentieel van zonnepanelen als waardeverhogende toevoeging aan een woning in de verkoop is aanzienlijk. Zonne-energiesystemen bieden niet alleen voordelen voor de huidige bewoners, zoals lagere energiekosten en milieuvriendelijkheid, maar trekken ook potentiële kopers aan die op zoek zijn naar energie-efficiënte woningen met toekomstgerichte voorzieningen.

Foto's

zonnepanelen baak

Producten gebruikt in dit project

Card image cap
PV panelen

Bij Ribbers Solar Works werken wij met alleen hoge kwaliteit PV panelen. Deze panelen zitten in de rangschikking TIER 1. Het tier systeem is een soort…

Lees meer
Card image cap
Omvormers

De stroom die door de Zonnepanelen wordt geleverd is niet direct geschikt voor gebruik. Een omvormer wordt hiervoor ingezet. Het is van belang dat de …

Lees meer
Ook geïnteresseerd?

Waarom wachten op een duurzamere toekomst? Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor zonne-energie in uw woning/bedrijf. Door nu een offerte aan te vragen, kunt u niet alleen een stap zetten richting een milieuvriendelijker leven, maar ook profiteren van lagere energiekosten op de lange termijn.

Offerte aanvragen Contact
  • © Ribbers Solarworks 2024
  • Alle rechten voorbehouden
  • Ontwikkeling & Design door DIMA.