Zonnepanelen

Zonnepanelen: Zet ze in het zonnetje

Het kopen van zonnepanelen is de laatste jaren explosief toegenomen. Dit is een logisch gevolg van onder andere hoge energieprijzen. Maar ook de groeiende behoefte aan een zelfvoorzienende leefstijl speelt een rol. Met milieuvriendelijke oplossingen en duurzame producten houden wij steeds meer rekening met de toekomst. Ze zijn niet alleen goed voor ons milieu, maar ook heel goed voor onze portemonnee.

 Zonnepanelen hebben een gemiddelde terugverdientijd van 4 tot 7 jaar. Met garanties van 25-30 jaar op de zonnepanelen, is de aanschaf van zonnepenlen een slimme investering voor zowel particulieren als bedrijven. Met eigen zonnepanelen heb je dubbel rendement. Je bespaart op je energiekosten en levert het geïnvesteerde geld, met de huige lage rente bij de bank, ook nog eens meer op dan dat het op een spaarrekening staat.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Het leveren van hoge kwaliteit zonnepanelen, bekabeling en omvormers inclusief montage.
  • Het strategisch plaatsen van zonnepanelen voor het meest hoge rendement.
  • Montage van zonnepanelen voor bedrijven uit de solar branche, woningbouwverenigingen, overheidsinstellingen e.d.
  • Gratis en vrijblijvend advies over opwekken van zonne-energie door middel van zonnepanelen.
  • Hiervoor bezoeken wij u op locatie, zodat wij uw situatie op de juiste waarde kunnen inschatten en nauwkeurig metingen kunnen uitvoeren.

Vervolgens krijgt u een offerte op maat met de scherpste prijs

adives opmaat

Gratis, duurzaam en onderhoudsarm: hoe werkt het

Een zonnepaneel, ook wel fotovoltaïsch paneel of PV-paneel genoemd, bestaat uit tientallen zonnecellen. Elke afzonderlijke zonnecel bestaat uit een laagje silicium, opgesloten tussen twee glasplaten. Dit materiaal vormt zonlicht om naar elektriciteit.

Het monteren van de zonnepanelen gebeurt op een stevig frame. Bekabeling en omvormer worden via een koppeling aangesloten op het lichtnet. Het systeem is volkomen veilig en werkt bij een juiste montage vrijwel probleemloos. En last but not least: op een enkele schoonmaakbeurt na, heeft het systeem geen enkele vorm van onderhoud nodig!

Met de aanschaf van zonnepanelen maakt u gratis gebruik onze onuitputtelijke energiebron de zon. De panelen hebben een levensduur van minimaal 25 jaar met een rendement tussen de 15 en 22%. Fabrikanten geven gemiddeld 25 jaar lineaire vermogensgarantie op het zonnepaneel, maar door de juiste zonnepanelen te selecteren, kunt u ook buiten de garantie nog lang profiteren van uw zonnepanelen.

zonnepanelen
Het vermogen van zonnepanelen wordt uitgedrukt in wattpiek

Een zonnepaneel heeft altijd een bepaald vermogen dat in wattpiek (Wp) wordt weergegeven. Stel dat u 4 zonnepanelen heeft met een totaal van 1000 Wp, dan zullen deze in de meest ideale situatie een vermogen leveren van 1000 kWh stroom per jaar. Deze ideale situatie komt echter alleen in pieken voor: wanneer de panelen recht in de zon staan en het bijvoorbeeld helder weer is. Deze omstandigheden komen in Nederland niet voor. Daarom wordt er een correctiewaarde toegepast van gemiddeld 0,85, waarbij deze waarde aan de kust iets hoger ligt en landinwaarts iets lager.

Een Wp levert dus niet 1 kWh, maar gemiddeld 0,85 kWh per jaar.
Bij de berekening gaat men uit van een optimale montage, waarbij rekening wordt gehouden met alle mogelijkheden om de ideale situatie te creëren. Bij Ribbers Solar Works halen wij het hoogste rendement uit uw PV-panelen door uw situatie nauwkeurig te beoordelen en uw wensen te bespreken. Om u zo goed mogelijk een helder en betrouwbaar advies te geven, komen wij dan ook graag vrijblijvend bij u langs om ter plekke de omstandigheden te bekijken.

Ook geïnterresseerd

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Sed vulputate odio ut enim blandit. Nibh praesent tristique magna sit amet purus gravida quis. Sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Sed vulputate odio ut enim blandit. Nibh praesent tristique magna sit amet purus gravida quis.Lorem ipsum dolor sit amet.

Offerte aanvragen Contact
  • © Ribbers Solarworks 2024
  • Alle rechten voorbehouden
  • Ontwikkeling & Design door DIMA.