Zonnepanelen Doetinchem

Bij dit project wat mooi landelijk gelegen is hebben wij de full black Trina 415 gebruikt. Trina staat bekend om hun uitstekende kwaliteit. 


Zekerheid van een sterk bedrijf en hoge opbrengsten staan voorop bij Trina Solar! Trina Solar is de grootste fabrikant van zonnepanelen ter wereld en absoluut een van de marktleiders in Europa. Elke stap in het productieproces wordt streng gecontroleerd op kwaliteit. Door de hoge eisen aan alle componenten leveren de panelen zeer hoge resultaten.

TRINA is TIER1 gecertificeerd en staat in Nederland op de 2e plek van beste merk in zonnepanelen!   

Bij dit project is gekozen voor een serie omvormer van het merk Sofar Solar. Vanwege de gunstige ligging van het dak was een duurder systeem met optimizers niet nodig. 

Foto's

FB IMG 1706694748020 002

Producten gebruikt in dit project

Card image cap
PV panelen

Bij Ribbers Solar Works werken wij met alleen hoge kwaliteit PV panelen. Deze panelen zitten in de rangschikking TIER 1. Het tier systeem is een soort…

Lees meer
Card image cap
Omvormers

De stroom die door de Zonnepanelen wordt geleverd is niet direct geschikt voor gebruik. Een omvormer wordt hiervoor ingezet. Het is van belang dat de …

Lees meer
Ook geïnteresseerd?

Waarom wachten op een duurzamere toekomst? Ontdek vandaag nog de mogelijkheden voor zonne-energie in uw woning/bedrijf. Door nu een offerte aan te vragen, kunt u niet alleen een stap zetten richting een milieuvriendelijker leven, maar ook profiteren van lagere energiekosten op de lange termijn.

Offerte aanvragen Contact
  • © Ribbers Solarworks 2024
  • Alle rechten voorbehouden
  • Ontwikkeling & Design door DIMA.