Zonnepanelen Duiven

Laat ons uw zorgen wegnemen bij de aanschaf en installatie van uw ideale zonnepanelen. Ons team staat paraat om uw locatie te bezoeken, grondig te beoordelen en nauwkeurige metingen te verrichten. Op basis daarvan creëren we een legplan, selecteren we de juiste panelen en plannen we een veilige en strategische installatie. Deze details vormen de basis van een persoonlijke offerte die we graag uitgebreid met u bespreken.

Zonnepanelen Duiven: Goed voor het milieu én uw portemonnee

Zonnepanelen zijn de laatste jaren een populaire investering bij zowel particulieren als bedrijven. En dat gaat de komende jaren zeker nog door. De stijgende energieprijzen en de dalende prijzen van zonnepanelen gaan hand in hand. Milieuvriendelijke toepassingen zijn actueler dan ooit.

Bij Ribbers Solar Works houden wij ons bezig met het behalen van optimaal rendement uit uw zonnepanelen. Wij leveren en monteren de installaties van zonnepanelen in de omgeving van Didam op maat én voor een scherpe prijs.

De meerwaarde van Ribbers Solar Works

Bij ons bedrijf heeft u geen omkijken naar de aanschaf en installatie van de voor u meest geschikte zonnepanelen. Wij nemen u alles uit handen en zorgen voor het best mogelijke resultaat. Dit kan alleen door u op uw locatie te bezoeken, zodat wij de situatie ter plekke goed kunnen beoordelen. Op basis van nauwkeurige metingen en berekeningen maken we een legplan, bepalen wij het soort zonnepaneel en bekijken wij hoe de installatie op de meest veilige en strategische manier kan worden aangelegd. Al deze gegevens verzamelen wij in een offerte die wij u persoonlijk komen toelichten.

ribbers logo

Kwaliteit betaald zich uit

Zonnepanelen van hoge kwaliteit leveren de beste resultaten. Wij leveren uitsluitend merken die vallen onder Trier1, panelen met de strengste kwaliteitseisen. Wij werken nauw samen met onze leveranciers en daar plukt ú de vruchten van. Dit voordeel ziet u namelijk terug in uw offerte in de vorm van een helder en aantrekkelijk kostenplaatje. Met onze maatwerk offerte bent u gevrijwaard van achteraf bijkomende kosten.

Professionele en strategische montage = kortere terugverdientijd

Zonnepanelen hebben over het algemeen een terugverdientijd tussen de 5 en de 8 jaar. Bij de zonnepanelen van Ribbers ligt dit zeker een jaartje lager. Dit heeft te maken met de combinatie van de hoge kwaliteit zonnepanelen en de strategische montage ervan. Door het beschikbare oppervlak zo optimaal mogelijk te benutten, verdient u uw investering sneller terug. Ons uitgekiend legplan houdt uiteraard rekening met de positie van de zon, de hellinghoek van uw dak en bijvoorbeeld schaduw door bomen of een schoorsteen. Maar onze aandacht gaat ook uit naar de zekering van de panelen, de dak- en windbelasting en de aanleg van de bekabeling.

Belangrijk: De keuze van de juiste omvormer

De gelijkstroom die door de zonnepanelen wordt opgewekt, wordt door de omvormer omgezet naar bruikbare wisselstroom. Deze omvormer dient afgestemd te zijn op het vermogen van de zonnepanelen in wattpiek. In overleg met u kijken we welke het meest geschikt is voor uw situatie, de plek waar deze het best gemonteerd kan worden en de kabelroute.

Onze omvormers zijn van hoge kwaliteit en hebben uitstekende garantievoorwaarden. Ze geven u via een app inzicht in de opbrengsten en terugverdientijd.

omvormer tekst
Uit de brand met een power optimizer

Is het rendement van de zonnepanelen door de ligging of schaduw beperkt, dan kan een Power Optimizer een mogelijkheid zijn om de energieopbrengst op te schroeven. Deze Optimizer zondert ‘de zwakste schakel’ af en haalt het maximale uit elk afzonderlijk paneel. De opbrengst per paneel kunt u wanneer u maar wenst via een app bekijken. Omdat een Optimizer elk paneel afzonderlijk regelt, wordt het risico op brand, blikseminslag of kortsluiting aanzienlijk verkleind. En dat is wel zo veilig.

Gratis advies op maat voor regio Zevenaar

Wij geven u gratis en vrijblijvend advies over zonnepanelen Aalten op basis van de nieuwste ontwikkelingen:

  • Wij leveren zonnepanelen van hoge kwaliteit, bekabeling en omvormer inclusief montage
  • Onze professionele montage zorgt voor het hoogst haalbare rendement
  • Wij bezoeken u op locatie, zodat wij een duidelijk beeld hebben van de situatie
  • Onze offerte is gebaseerd op betrouwbaar advies en een scherp aanbod
  • Wij monteren ook zonnepanelen voor bedrijven uit de solar branche, overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen e.d.

Laat uw keuze niet aan het toeval over!

Ook geinteresseerd?

Mijn persoonsgegevens mogen behandeld worden conform de Privacyverklaring

  • © Ribbers Solarworks 2024
  • Alle rechten voorbehouden
  • Ontwikkeling & Design door DIMA.